BIG DRAW WASSENAAR

Lekker even groot tekenen op de muur? Samen met anderen kijken of je gedachten aan elkaar kan koppelen via papier, muur of glas? Het kan allemaal! De winkel wordt leeggehaald voor jullie om haar te vullen met doodles, portretten, landschappen, mooie visuele teksten, beesten, cartoons, graffiti en alles wat er maar naar boven komt! Het idee is simpel. We gaan gewoon samen tekenen… Het canvas is de winkel.
In wassenaar gaan we gewoon het grootste schilderij van Wassenaar maken… Wie weet de afmetingen van de nachtwacht? We gaan groter en sneller! En het is Halloween de volgende dag… dus vooral creepier! De komende 2 weken hou ik jullie op de hoogte van wat we gaan doen. Ik ben op zoek naar alle soorten en maten tekenaar… Groot voor de kleine dingen en klein voor de grote lijnen…iedereen is welkom! We gaan kijken hoe we samen een muur van ongeveer 8 bij 4 kunnen vullen met tekenen / verven / schetsen / kleuren / lijnen / portretten etc…. allemaal verbonden door 1 nog te bepalen hoofd gimmick. Dus als je zin hebt om mee te doen ben je van harte welkom op de 30ste. De 31ste op halloween organiseren we een halloween open gallery / denksalon.
Om dit mogelijk te maken zal er op donderdag 30 Oktober een Big draw event worden georganiseerd in de “Denksalon” van Visually yours. Kijk maar op de website van The Campaign for Drawing NL of de grote website van www.thebigdraw.org voor verdere uitleg en nut van tekenen. Voor ons is het simpel… we gaan samen tekenen!
WEES WELKOM! Er is zal ruimte voor jouw beeld!
oh ja… als je het hebt en kunt missen, neem dan al je oude art supplies mee! Ook lege stiften en halve potloden! Je zal verstelt staan wat we er nog mee kunnen!
Tot de 30ste!
dennis
 


#BIGdraw Wassenaer w/ #EMGcanvas at @ThinkDrawShare denkstudio from Ruud Janssen on Vimeo.