Verleden jaar ben ik uitgenodigd bij de vorming van een alliantie. Een samenwerlking gedreven door een passioneel pleidooi van Kevin (blauwe shirt). Door krachten te bundelen wist hij genoeg mensen te bewegen om samen te kijken naar een belangrijk en moeilijk probleem dat voor komt in de verzorging van zwakzinnigen. Het gaat over iets heel erg leuks… iets lekkers… het gaat over koken!

Vorig jaar December zijn we begonnen en we zijn nu lekker op weg. Humanitas, Ilionx & T-Mobile zijn aan het kijken hoe ze een pad kunnen creeren dat leidt naar de realisatie van een applicatie die de clienten en begeleiders helpt bij het samen leuk en lekker koken.
img_0485We hebben samen de muur boven bij T-mobile (neergezet door Visually yours) vol geklat en zijn stappen aan het maken met de doelgroep. Het zichtbaar maken van deze alliantie en verandering is erg leuk… vandaar ook de naam…;)
img_1563
Elke keer maken we weer een nieuwe stap. Van Reden voor meedoen naar organisatie, verhaal en roadmap. Het geheel begint al aardig wat in beweging te brengen… Hou dit maar in de gaten!fullsizerender